mandag den 30. august 2010

Puha en drøj uge!

Jeg har sidst skrevet et indlæg i forrige weekend. Men hold da op en uge jeg har haft!

Mandag, tirsdag og onsdag var Frank i København og jeg var alene med ungerne. Vi hyggede os og nød bare tiden. Men det betød at jeg ikke havde så meget overskud om aftenen til scrap, for der var jo lige lidt forberedelse, der skulle klares til dagen efter i skolen. Torsdag var Lucas afsted med børnehaven og skulle hentes i skoven kl 15.30. Kl. 14.30 får jeg det skidt og smider mig på sofaen. Turen ud til skoven er ret lang og der bliver ikke ligefrem storsnakket i bilen. Jeg kommer hjem og går direkte ud og hilser på wcet. Og sådan fortsætter det frem til lørdag middag. Lørdag aften skulle vi til 30 års fødselsdag. Jeg var så frisk at jeg tog med men drak kun cola. Søndag var jeg rimelig ok, men havde ikke megen appetit.

Nu er jeg endelig ved at være frisk igen!

Var skisme helt nervøs for at jeg var blevet gravid (jeg kaster nemlig op i 20 uger under graviditeten). Men det er jeg ikke - har en test vist. Jeg var glad, Frank var ikke så glad...

Men weekenden er blevet brugt på lidt scrap... Jeg havde det jo sådan ok. Meget inspireret af Cecilies indlæg om restekort, har jeg fået lavet disse 15 kort i weekenden.

Af et ark karton får man lige præcis tre kortbaser. Det er jo genialt! Og resterne er så små at man sagtens kan lave tre kort, når man alligevel er igang med farverne. :)


Jeg tror de rosa kort skal bruges til årets julekort sammen med nogle af de brune.


Jeg er vild med ideen om at få brugt masser af små rester. Kortene er 4x6" og mine små rester er min. 5x1 cm. Det er så nemt og ser faktisk meget flot ud - selv min lidt kritiske mand kunne lide dem. Og hvem har ikke lige lidt rester liggende?


Min kære søster får nok dette i juleposten. Hun er nemlig lige begyndt at læse videre på DPU.Uglen købte jeg sidste gang, jeg "kom til" at kigge julepapir hos Unik hobby. ;)

lørdag den 21. august 2010

Salgs-bloggen er opdateret!

Smut forbi og se om der er noget du kan bruge

Der er blandt andet:


en xyron maskine,


en minitote,


stickels,

punchinella,


dobbeltklæbende tape og mange andre fede ting.

Send en mail til mig, hvis du er interesseret i at købe noget af det.

fredag den 20. august 2010

Min kusine tog skisme røven på mig!

Altså Signe Kusine! Du er en værre bandit! Her beder du os lave forslag til dine barnedåbskort, hvilket vi selvfølgelig siger ja til, og så laver du sørme en artikel med det bagefter. Feeeeeedt tænkt!!!

Og super flot artikel forresten - man kan vist godt se at det er en lærer, der har skrevet den ;)

Her er linket barnedåbsinvitationer Er hun ikke bare dygtig? Ihh bliver jo helt stolt over min lille bitte kusine. :) Dygtig pige.

Signe: tag højre hånd frem, læg den på venstre skulder og klap dig selv på skulderen samtidig med at du siger - du er så dygtig og super flot klaret!

torsdag den 19. august 2010

Riddersholm konkurrence

Jeg har lavet et kort til en konkurrence på Riddersholm bloggen. De har lige lanceret sneak peak på den nye julekollektion. Uhh det ser lækkert ud!

Det er et ret simpelt kort, men jeg synes papiret skulle have plads. Og så passer de lyserøde papirer vildt godt til kraft!

Jeg har lavet kortet i str. 6x6". Papiret er fra Riddersholm og så er der lige et enkelt ark kraft karton. Blomsterne er fra Wild Orchid Craft. Borderpunchen er fra Martha Steward. Stempeltrykket er fra Inkido. Og så har jeg selvfølgelig brugt mine spellbinders.


Her er farverne mere rigtige. På det første billede er der nok lidt dårlig belysning.


Her er kortet foldet ud. Jeg kan godt lide detaljen med at der er sammenhæng med forside og bagside.

Tak for kigget. :) Wish me luck!

Ændringer... og DT vintageudfordringen

Hvis du har været inde på min blog og ikke kun læst via google reader eller hvad du nu bruger, så vil du måske have opdaget at jeg har ændret lidt på farver og opsætning. Jeg savnede at have tre spalter, så det har jeg endelig fået. Det har desværre betydet at jeg ikke kan have min søde vintagebaggrund. Men det satser jeg på også at finde en løsning på.

Jeg har også lavet en linksamling i venstre spalte, hvor jeg linker til de artikler jeg har skrevet for scrapsisters magasinet. Der er selvfølgelig mange andre geniale og inspirerende artikler der inde, som du kan læse. Men jeg havde selv lige brug for at se hvor mange jeg egentlig har skrevet. Og jeg må sige at jeg er lidt overrasket over hvor mange jeg faktisk har skrevet. Det er da lidt vildt. Desværre er der tre artikler jeg ikke kan linke til, da jeg ikke kan finde dem på magasinet mere. Men der var også noget med et hacker angreb på et tidspunkt... håber nu de kan findes igen. :D Hader nemlig spildt arbejde. ;)

Er jeg meget udansk, når jeg er stolt over det, jeg har lavet? Det er vel her janteloven sætter ind ikk? ;)



DT vintageudfordringen.

Denne gang vil vi gerne se "altered items". Jeg glæder mig især til at se, hvad der kommer fra de danske scrappere, for de har ikke været så stærk repræsenteret endnu. Der findes mange vanvittigt dygtige danske vintage-scrappere, så kom endelig ud af buskenog deltag. Og så vil jeg gerne lige benytte lejligheden til at rose de vildt dygtige danske piger, der allerede nu har deltaget. Det, I har lavet, har været såååååå flot. Men desværre er der ingen danskere der har vundet endnu. Og det er da snyyyyyyyd! Ikk?

Der er frist d. 28. august, så du kan sagtens nå det endnu.

Jeg har dekoret en dåse med pulver til varm cacao. Vores kaffeordning på arbejdet indeholder nemlig kun kaffe og the, og jeg drikker ingen af delene (dårlig lærer, jeg ved det). Jeg har nu denne dåse stående på arbejdet, så jeg kan få varm cacao de kolde vintermorgener. Og jeg glæder mig vildt meget til det. :)

Låget er pyntet med blomster fra WOC, en MS sommerfugl og så har jeg brugt mine elskede spellbinders die til at lave den scalloped og den runde form.


Jeg har skrevet "the sweetest thing" på dåsen, for varm cacao på en kold vinterdag er da "the sweetest thing"! Jeg har brugt mit ny-indkøbte grand blossom alfabet, mit lille blossom, blonde fra WOC (den er faktisk klippet halvover. Den var oprindelig til at trække bånd igennem), lyseblåt filt og en bred blonde fra stof2000. Papiret er et freebie digitalt sæt papir fra Kenner road. Det er super lækkert.


Selv hjertet er fra Kenner road sættet. Det er bare klippet ud og limet på chipboard. Det er så let og bliver bare så flot.


Her er dåsen upyntet. Indholdet smager godt og koster ikke meget i netto. ;) Remas er nu heller ikke dårlig.

Glæder mig til at se dit bidrag på vintageudfordringen.Kom frisk!

onsdag den 18. august 2010

sommerens favorit drik

Vi har fået mange mange smoothies i løbet af sommeren, og har fået testet mange forskellige kombinationer.

Vi køber frosne mango i netto (1 kg for 20 kr) og bruger ellers bare frisk frugt og vanillie yoghurt fra Cheasy 0,1%



Vores favorit er denne:
en eller to modne bananer
frossen mango
to eller tre modne nektariner
cheasy vanillie yoghurt

Det hele blendes og giver tre-fire glas lækker smoothie.



Hvad er din sommer-favorit-drik?

tirsdag den 10. august 2010

Skal/skal ikke?

Nogen der vil med?

se mere her

Jeg bør nok ikke tænke på at jeg IKKE er sø-stærk vel?

mandag den 9. august 2010

vine bottle cover - our vintage affair

Jeg har lavet dette omslag til en vinflaske til en udfordring på en god udfordringsblog, jeg har fulgt et stykke tid. Jeg har dog aldrig deltaget i en udfordring der før. Men nu skulle det være!

I've made a vine bottle cover for at challenge over a this blog. I've been following the blog for a while, but never before made a contribute. But this I had to try!



Vinen er godt nok drukket, men flot ser det nu ud med nyt omslag.



Bagpå er der en snurrelukning, hvor man igennem kan se et stykke karton der er punchet med Doiley lace fra Martha Steward. Jeg har brugt karton fra en freebie papirserie fra Kenner road. Det er noget lækkert papir, der er lige til at printe.



Foran har jeg brugt en spellbinder die til at lave en ramme omkring billedet. Derudover har jeg brugt chipboardswirls lavet med en Tim Holtz die. Det bagerste lyseblå karton er punchet med dubble loop (mener jeg den hedder) fra Martha Steward.



Jeg har pyntet med blomster og blade fra Wild Orchid Craft. Elsker dem!


Tusind tak for endnu et besøg. Tjek om du er oprettet som fast læser, så du kan nå at være med i lodtrækningen, når jeg når 10.000 besøg. Det er jo lige om lidt... hihi

Håber du har tid til at lægge en kommentar - det er jo det, der gør det hele spændende!

søndag den 8. august 2010

10.000 besøg og en kommende blogcandy

Nøj det er vildt! Jeg har haft bloggen siden engang i starten af januar, hvor Angely sparkede mig igang. Nu har jeg snart haft 10.000 besøg. Jeg har besluttet mig at lave en lille blogcandy den dag det sker. Såååå jeg må hellere komme igang med at finde nogle ting frem...

Tusind tak til alle dem, der er faste læsere - det er Jer der deltager i lodtrækningen, når den tid kommer.

Hvis du har lyst til at være med, skal du være så velkommen. Men så skal du lige blive fast læser af bloggen.

torsdag den 5. august 2010

En altered æske

Thats just so cute har som før nævnt en udfordring, hvor man denne gang skal lave noget med RØDT som hovedfarve.


Jeg fik et lækkert ur, som jeg elsker helt vildt meget. Æsken bliver ikke brugt mere, derfor kunne jeg jo lave lidt ved den. Her er den, før jeg gik i gang.

Jeg har brugt papir fra Maja Design (elsker det papirmærke!), blonde fra Multiscrap, perlebånd fra en skummel symaskineforretning i Sønderborg, blomster fra WOC, en rest rødt papir fra en gammel BG serie. Bogstaverne er (selvfølgelig) lavet med Santas Workshop alfabetet. Jeg har brugt spellbinders og Santas Workshop dies.


Jeg har fundet min limpistol frem fra gemmerne. Den er brugt til at lime perlebåndet fast med. Genialt, men hvorfor skal en limpistol have en ledning der kun er 40 cm lang? Tsk tsk!


Inde i æsken stod ur-producentens navn. Det er nu ændret til mit! Hihi.

Æsken skal bruges til noget fyldt chokolade til en god kollega, jeg gerne vil takke for vores gode samarbejde. Derfor "tak" og "nyd det".

Tusind tak for besøget og håber at du kommer forbi en anden gang. Skriv gerne en kommentar, hvis du har lyst. Jeg elsker dem! :) :)



Kortproduktionen

That's just so cute 12 (se kortet sidst i indlægget)

Jeg har været med i en stempelswap på scrapsisters.dk og fik ved Sabina disse fine stempeltryk. Jeg øver mig på at farvelægge stempeltryk med vandpensel og distress ink stempelpuderne. Dette stempeltryk passer åbenbart fint til mig, for jeg føler næste jeg har styr på det nu... næsten.

Jeg har fået lavet tre kort i denne uge. Alle kort er lavet med rester. Og KUN rester!

"Tillykke med dagen"


Blomsterne er fra WOC, stemplet er lavet med et billigt stempel købt i Lidl. Papiret er rester fra Kaiser Craft, Prima og noget bazzil karton. Jeg har brugt dies fra Santas Workshop.


Stempeltrykket er farvelagt med følgende farver:
Brushed corderoy (bluse, hår, bukser, hat og hjerter)
Peeled paint (mave, prikker, blondekanter)
Tea dye (ansigt og hænder)
Vintage photo (stok og hår)

Bagsiden af rester. Prøv selv at se... jeg havde ikke grønt karton nok.



"Tænkte på dig"
Har prøvet at holde kortet rimeligt fladt. Det har jeg normalt svært ved, fordi jeg tit bruger ret mange blomster, som fylder udad. Baggrundspapiret er lavet med "friends deff." stemplet fra Hero Arts. Feeeeeedt stempel!


Stempeltrykket er farvelagt med følgende farver:
Peeled paint (bukser, bluse, hjerter og hat)
Vintage photo (stok og hår)
Tea dye (ansigt, hænder, mave, blondekanter og hår)


Bagsiden er igen lavet af rester. Læg mærke til at det stribede papir er sat sammen af to stykker.


"Tillykke med dagen"
Dette kort er lavet til So cute 12 - ser du rødt? Opgaven lød at rødt skulle være den dominerende farve. Jeg har forsøgt...


Stempeltrykket er farvelagt med følgende farver:
brushed corderoy (mave, hår og stok)
Vintage photo (hår og stok)
Fired brick (bluse, hat og hjerter)
Jeg har ingen sort og grå distress farver, så til det har jeg brugt mine Brushables tuscher.
Her har jeg også leget lidt med skygger og har brugt en lysgrå til at lave skygger på stempeltrykket. Jeg synes selv det ser meget godt ud, men hvad siger du?


Bagsiden. Papiret er fra Maja Design. Det røde er en rest af noget gammel julepapir fra skolen. Det sorte er fra et album med sorte beskyttelsessider i. Det er tyndt papir men perfekt til kort, hvor man pynter alle sider.


Hvis du nåede hertil, så tusind tak for kigget. Jeg er gået helt i kort-mode. Lidt underligt, for jeg har egentlig ikke noget at bruge kortene til. Kender du det eller er det kun mig, der ikke formår at sælge mange kort?

Tak for de søde kommentarer!

Jeg vil snart trække en vinder blandt mine faste læsere, så tjek lige om du er en af dem. Altså hvis du vil være med i lodtrækningen ;)

Du må have en god uge. :)

tirsdag den 3. august 2010

Mine fødseldagsgaver og -kort.

Er lidt bagud med mine blogopdateringer, så i dag er der altså tre indlæg at kigge på.

På min fødselsdag modtog jeg kort fra klub 2010 - tusind tusind tak piger! Det er utroligt så rørt man bliver over at få kort fra folk man faktisk ikke "rigtigt" kender. Jeg er dybt taknemmelig over jeres fine fine kort.

Øverste kort til venstre er fra Astrid(Pe)
Øverste kort til højre er fra Mio, og jeg fik sørme en fin fin gave. En stak poser så jeg kan forsøge mig med et posekort. Tusind tak!
Nederste kort til venstre er fra Ifversen
Nederste kort til højre er fra Linda/Bertram.

Jeg har allerede lavet et posekort. Det skulle jo prøves.


Her er mit første forsøg på et posekort. Jeg har brugt rester af en valentineserie fra MME, fuglen og swirlen er fra Tim Hotz, huset er fra Sizzex og blomsterne fra WOC. Fuglen er standset ud i filt.


Jeg gav mig selv en lille fødselsdagsgave i år. Friends-definition stemplet fra Hero Arts og Birdcage fra Sizzex. Begge er brugt til dette kort.


Fra scraptøserne fik jeg dette. Jeg havde bare ønsket mig glue dots. Jojo jeg er faktisk blevet ret vild med at bruge glue dots. Underligt, for bare for et halvt år siden brugte jeg dem næsten aldrig. Nu er jeg vist afhængig af dem...


Denne herlige sag fik jeg af min mand og ungerne. Han havde godt nok købt en alu-udgave med træ-armlæn, men jeg byttede den til denne flotte teaktræudgave. Han undrede sig nu også lidt over, at jeg ville have en alu. Jeg havde bare ønsket mig en liggestol, og vidste de havde nogen i det lokale byggemarked. Manden troede, det betød, at jeg ønskede mig den i kataloget. Suuk. Men jeg fik den, jeg gerne ville have.

Tusind tak til alle dem der tænkte på mig på min fødselsdag. Jeg havde en dejlig dag med sang, morgenmad og hygge.

OSH produktionen - so far

Jeg har lavet en del kort til Operation Skriv Hjem. De ligger i en kasse i kontoret og venter på det bliver oktober og conventiontid.

I weekenden har jeg fået lavet en par kort mere til kassen, så nu er den rimeligt fyldt.
Der er kort for hver en smag og i mange forskellige størrelser. OSH er en god måde at prøve forskellige størrelser af. Lige nu er jeg igang med en større produktion i størrelsen 13,5x13,5, for det passer lige med et tilskåret A4 ark. Mine kortbaser er lavet af hvidt karton på 160 gram, det er lidt tykkere end kopipapir og lidt tyndere end alm karton. Den perfekte kortbase, hvis du spørger mig.


Disse kort blev lavet i weekenden og er nu tilføjet kortkassen. Den opmærksomme scrapper vil se at alfabetet går igen. Det er mit favorit alfabet pt. Det er fra Santas Workshop. :) Loooooove it!

Ett Trykk - farveudfordring

Jeg har lavet mange kort i weekenden, og et af dem er lavet til Ett Trykks nyeste udfordring, som denne gang er en farveudfordring.


Jeg har brugt rester til at lave dette kort. Stempeltrykket har jeg fået ved Sabina Bjerre. Ved egentlig ikke helt hvad pigen skal forestille at være, men hun er blevet farvelagt i farver, der passer til farveudfordringen.

Hun er farvelagt med distress inks i farverne: Brushed corderoy (staven, maven og håret), old paper (ansigt og hænder) og faded jeans (det blå). Synes selv at jeg for en gangs skyld er sluppet meget godt fra farvelægningen.


Teksten er lavet med et billigt stempelsæt fra Lidl. Det er lidt ala JustRite stemplerne, bare firkantet og til den nette sum af 35 kr. Der er alfabet med hvor der findes æ, ø og å. Fantastisk!


Tusind tak for kigget. Der kommer lidt mange indlæg i dag, så følg med senere. :)


søndag den 1. august 2010

Vintageudfordringen nr 4

Et kort indlæg inden jeg smutter i seng. I morgen satser jeg på at vise de flotte kort jeg fik på min fødselsdag, weekendens produktion til OSH og mine fødselsdagsgaver. :)

På vintageudfordringen skulle vi denne gang bruge blomster. Jeg lavede dette kort:

Har leget lidt med brightness/contrast, men har vist overdrevet lidt med lyset...


Et lille closeup. Under blomsterne har jeg en scalloped cirkel og en lille doiley købt på loppemarked.

Tusind tak for kigget. Glæder mig til dit næste besøg.