søndag den 30. januar 2011

DT Anjas hobby

Jeg har pyntet en æske denne gang med noget super lækkert papir fra Prima.



Kig forbi bloggen og se materialeliste og flere billeder. Der er også super flotte konfirmationskort lavet af både Dorthe og Susanne. Smut forbi og se dem her.

fredag den 28. januar 2011

Layout om prinsessens ansigtsudtryk

Jeg tror alle forældre synes, at deres egne børn er ganske enkelt fantastiske - det synes jeg ihvertfald mine er (og til tider også vildt irriterende og grænseoverskridende, bare rolig). Min datter er bestemt ingen undtagelse! Hun er ganske enkelt fantastisk dygtig til det med ansigtsudtryk. ;)

Har brugt en januar-pagemaps-skitse som inspiration, men havde meget svært ved at følge den

Jeg har brugt papir fra BG Basic-serie, lyserødt filt og alle mulige små og store rester af alt muligt. Fuglen er standset ud i en rest chipboard med en TH die, blomsten er fra Prima og lige kommet ind af døren fra Mizz-kitty, borden med fugle er en borderdie jeg lånte da jeg var på fanø til scrapweekend, blonden er en gammel lyserød sag, alfabetet er et AC nutmeg i brunt og journalingkassen er fra en pakke clearstamp fra BG.


God brug af ellers ubrugelige bogstaver/tal...

Det lyserøde filt er standset ud med en spellbinders die. Alfabetet er en af mine absolutte favoritter fra ACs thickers - Nutmeg. Jeg har den faktisk i fire forskellige farver, men den brune er ved at være brugt, så der er ikke mange bogstaver tilbage. Æ er lavet af et c og et e, t'erne er lavet af apostroffer og ettaller, d'et er et p der vender på hovedet og r'et er lavet af et m, der er klippet til.


Har prøvet at holde mig til brun og lyserød til dette layout

Har købt lidt forskelligt ved Henriette/Mizz-kitty og Prima pakken blev faktisk revet op, da jeg fik pakken indenfor. Jeg manglede lige den fine lyserøde glimmerblomst. :) Tak for handlen, jeg har fået nemID nu, så det klarer jeg i aften. :) Fuglen er malet med Rock candy, men her på billedet ligner det glimmer. Carolines kommentar var: "mor, fuglen kan jo ikke se uden øjne!" Kan du høre hendes bebrejdende tone? tsk og jeg troede hun først blev teenager som 10-12 årig. Hun er lige blevet 4...


Journalingboks fra BG stemplet på kraftkarton

En lille anbefaling må være på sin plads. BGs clear stamps er VILDT flotte og detaljerede når man bruger en god sværte. Jeg har prøvet med stazOn og distress. Der er kæmpe forskel! Distress bliver (sjovt nok) mere rå og ufin, mens stazOn bliver klar og skarp i trykket. Det ser vildt godt ud! - siger hende der ellers aldrig bruger journalingblocks... hihi man har et standpunkt til man tager et nyt ikk?


Filtdutter fra spellbindersudstandsningen under titlen - januar er vel sparemåned, ikk?

Tak for besøget. I aften står den på X-factor og en seriøs omgang blogrundtur. Hvad skal du lave?

Stämpelkällen søger DT

Og det vil jeg da prøve at søge - især nu hvor de har fået de flotteste tekststempler med dansk tekst. :)


Er hun ikke bare dejlig?

Opgaven lyder:
lav noget der viser din personlige stil
og
vis os hvordan du farvelægger et stempeltryk.

Hvis man ikke har nogle af deres stempler (hvilket jeg ikke har, men kraftigt overvejer nu hvor de har fået stempler med dansk tekst), så kunne man få tilsendt et digistempel, som man så skulle bruge. Det fik jeg. Et super flot stempel af en engel. Sukk det er bare skønt!

Et fødselsdagskort til en lille engel-pige?

Materialer:
Basic papir fra Basic Grey
Spellbinders dies
Doiley Lace kantpunch fra Martha Steward
Kageserviet
Retro flower punches i to størrelser
Små hvide roser fra Wild Orchid Craft
Blade fra WOC
En enkelt lille sølv-engel charm
En rest blonde


Et nærbillede af det farvelagte stempeltryk

Materialer:
Digistemplet er printet via kopimaskine på akvarelpapir
farvelagt med distress inks fra Ranger
Hår: Vintage photo, brushed corderoy, tea dye
Ansigt: tea dye
Mund/kinder: worn lipstick
Kjole/sandaler: brushed corderoy, vintage photo
Banner: stormy sky, vintage photo

Da stempeltrykket var tørt, kom jeg noget glimmerlim på vingerne og glorien. Jeg har også tegnet skygger med en grå Brushables.


Elsker mine retroflowerpunches! Fandt du den lille sølv-engel?


En fin lille Hero Arts sommerfugl stemplet på krympeplast og krympet til den lille størrelse

Elsker at bruge stempler med dansk tekst på mine kort (som man også kan se i mine gamle indlæg)


Håber at høre fra jer fra Stämpelkällan snart - og forhåbentlig med godt nyt. :)

tirsdag den 25. januar 2011

Pandurobloggens femte udfordring

Jeg skal da prøve at deltage på en udfordringsblog i år... Det skal jeg da. Panduros udfordringsblog med det dygtige designteam er valget faldet på denne gang.

Udfordringen er denne gang at lave noget vintage. Jeg har lavet dette kort:

Håber det er vintage nok...

Materialer:
BG basic manilla,
gammelt nodepapir,
stempelaftryk fra et Orion stempel,
et gammelt MM tag,
et stykke råhvid blonde,
en sommerfugl stemplet på krympeplast,
enkelte blomster fra WOC,
nogle små brune blingsten og
hjemmelavede blomster (lavet med retropunchene) 

Tag et smut forbi deres blog for at se selve udfordringen. Der er tre dage tilbage endnu. Du kan stadig nå at være med. :)

Drengekortene

Så Berit - her er drengekortene lavet efter inspiration fra layoutet.


Kort 1

 Jeg har brugt papir fra Magnolia, et stempel fra Orion, blomster fra WOC og en bil-charm.



Kort 2

Jeg har igen brugt papir fra Magnolia, et stykke bølgepap, stempel fra Orion, en flyvemaskine og en blonde fra kassen.


Kort 3

Jeg har brugt papir fra Magnolia, bølgepap, stempel fra Orion og en sommerfugl lavet af krympeplast med et Hero Arts stempel.



Kort 4

Det sidste kort er lavet med papir fra Magnolia, bølgepap, lang blonde fra WOC, en blomst lavet af Verena, et stempel fra Orion og en lille sommerfugl igen.



Tøsen er stadig syg, så jeg er hjemme i dag igen. :(

Kortene bliver afleveret til OSH og Cancerkort til convention, så jeg deltager i Linas blogcandy.

mandag den 24. januar 2011

Lift!

Jeg har liftet Cecilies layout "love", som hun har liftet herfra. Jeg har dog forsøgt at gøre det mere drenget, så der er kommet lidt andet end sommerfugle på layoutet.

Her er mit lift.

Jeg har fået brugt en masse rester og noget gammelt papir fra Magnolia, jeg kun har kunnet nænne at ae.

Billederne er fra sidste sommer, hvor vi gik til stranden næsten hver dag sammen med Christian, for at tjekke om vandet snart var varmt nok til at bade i. Lucas og Christian er bedste venner.

Se lige den søde sommerfugl fra HeroArts.

De små sorte/gennemsigtige sommerfugle er et stempel fra HeroArts, som er stemplet på krympeplast og bagefter krympet. Det ser bare sååååå godt ud IRL. Dødningehovedet er et, jeg fik fra Dorthe engang. Blonden er fra WOC. Det prikkede bånd var en rest, jeg havde liggende, som blev klippet i tre lige lange stykker og sat fast. Jeg har besluttet mig for at bruge af mine rester, så denne gang har jeg også brugt et gammelt rubonalfabet.

Dæmpede farver til en stille dreng.

Jeg har brugt mine nye spellbinders (large scalloped ovals). Derudover har jeg brugt tre forskellige ark fra Manoglias flotte papirserie (tror denne var den aller første, men er bestemt ikke sikker). Papiret er ihvertfald ikke nyt.

Det eneste på hele layoutet, der ikke er sort, hvid eller blåt, er dette røde hjerte.

Og så er det vist ikke nu, at jeg skal fortælle, at grunden til at hjertet blev rødt, var fordi alternativet var et hjerte med et nøglehul, som jeg synes var lidt for: "vi er forelsket og hører sammen for altid" til to små drenges venskab.

Uhh var lige ved at glemme at nævne, at mine billeder er skåret i str. 10 cm x 7,3 cm - og det passer perfekt med, at man lige kan dele et almindeligt 10x15 cm fotografi. Et lille sparefif, hvis du - som jeg - kun har to billeder, der passer sammen. De to billeder, hvor drengene står hver for sig, er faktisk fra samme billede. :)

Tak for besøget. Har du lavet noget, som jeg må kigge på, så smid et link under kommentarerne, så smutter jeg da lige forbi. :)

DT Anjas hobby

Jeg har lavet lidt forskellige konfirmationskort til Anjas hobby. For at se dem alle må du et smut forbi hendes blog.




For at se en materiale liste og flere billeder klik videre til anjashobby bloggen.

søndag den 23. januar 2011

Længe siden sidst...

men vi har haft travlt med fødselsdagsforberedelser de sidste mange dage. Begge unger har fødselsdag i januar og vi har valgt at holde deres fødselsdag fælles, så familien kun behøver at komme til børnefødselsdag en gang i januar. Selve børnenes fødsesldag blev holdt hjemme med valgfri aftensmad. Vores kalorie"fresser" Caroline valgte pandekager med syltetøj til aftensmad, Lucas valgte risengrød med nisseøl. Hmm.. ikke lige det mest grøntagsrige måltid, men det var jo ungernes valg...

Nu er dagen overstået (ej det er ikke negativt) og ungerne har haft en fantastisk dag. Lucas har været en time til BMX og Caroline har leget med naboens søn. Imens har jeg halset rundt og lavet kage, gjort rent, ryddet op, dækket bord, formet boller (frank lavede faktisk dejen) og fundet flag osv frem. Gæsterne kom, hyggede sig og delte gaver ud. Lucas bedste gave var helt sikkert skoletasken med Star Wars - hold da op nogle store funklende øjne han fik, da han åbnede den. Farfar og faster fik lige en ekstra stjerne af den gave. Caroline fik et sølvspejl til værelset, så hun kan se sig selv, når hun har kjoler på. Rigtig prinsesseagtigt.

---------------------------------------

Men jeg har faktisk også en lille scrap-nyhed  !


Jeg er nemlig blevet spurgt, om jeg har lyst til at være designteam for Anjashobby
- og jeg har selvfølgelig sagt ja!

Snart kommer der inspiration på bloggen lavet af mig, så tag da et smut forbi en af de nærmeste dage.

tirsdag den 18. januar 2011

18. januar: indskrivning på skolen, syg dreng og travlhed...

En kollega havde bedt om et "lille takkekort". Jeg ved hvem modtageren er, og hun er vild med det grafiske og stilrene, så det har jeg forsøgt at få med i kortet.

Jeg har lavet et Karina-kort med label one. Bogstaverne er lavet med English rose i brunt bazzil, bagefter er de embosset med swiss dott. Blomsterne er lavet med mine lidt glemte retro flowers. Papiret er forresten fra BGs serie "Basic" - den er såååå lækker den serie.

Et billede af den meget stolte kommende skoledreng. Gad vide hvornår han blev så stor? Det er da ikke mange år siden han kom til verden... vel?

Lucas har været syg siden lørdag nat. Han kaster op. I dag har han dog bare været træt og klaget lidt over ondt i maven og kvalme. Han bliver hjemme i morgen igen. Farmor kommer nok her og passer ham. Alt i alt giver det en travl dag, når man også har en datter, der skal til gymnastik. Heldigvis var hun taget med en veninde hjem efter børnehave og blev afleveret til gymnastik.

Nu glæder jeg mig til en lidt afslappende dag i morgen, hvor jeg kun er i skole til kl. 13.

mandag den 17. januar 2011

lidt kort fra hyggeaften/møde hos Anjas hobby

Vi mødtes i butikken og holdt først møde, bagefter havde vi lidt tid til at scrappe og handle. Uhh det er nu dejligt, når man kan det.

Jeg havde ligget syg de sidste par dage og havde i den forbindelse fået ordnet alle mine rester efter mærke. Det var derfor nemt at tage en pose med rester og lave kort ud fra dem. Mine rester er nu sorteret så alle mindre rester er i lynlåsposer efter producent, de lange rester (op til 12") er i et rum for sig i min papirmappe, de store rester er under producenten sammen med det ubrugte papir fra samme producent.

Nu får vi at se hvor længe dette system fungerer...

Dette mandekort (kan det godt være et mande kort selvom der er blomster på?) er lavet med rester fra en 6x6" blok fra BG's serie Basic. Fantastisk serie som jeg har lavet meget med efterhånden. :) En af lynlåsposerne indeholder rester af nodepapir, en anden bølgepap. Det er så nemt det her! Dette kort har krævet fire poser: BG posen, nodepapir posen, bølgepap posen og dimser fra julekalenderen. Derudover har jeg brugt et rubonalfabet og blomster fra blomsterkassen.

Jeg har mange rester skåret til, så det er nemt at lave Cecilies restekort. De ligger i små lynlåsposer med andre rester i samme nuance. Det er derfor altid nemt at lave sådan et kort.

I julekalenderen var der epoxystickers fra Eva. Det er frimærker i alle mulige farver og størrelser. Jeg tvivler på at jeg kommer til at bruge dem på layouts, men man ved jo aldrig. De er ihvertfald søde på kort.

Dette kort er lavet af rester fra My Minds Eye (elsker det papir). Det var egentlig meningen at teksten skulle stå på den bagerste hvide tekstboks, men jeg sad og snakkede og pludselig havde den 3D puder under og var limet fast på kortet... tja så må man jo være kreativ. :)

Jeg har lavet en masse andet, som jeg desværre ikke kan vise endnu. Men det kommer snart!

søndag den 16. januar 2011

DT vintageudfordringen - udfordring 15

Udfordring 15: lav et projekt med masser af farver.

Jeg har lavet et pink kort med masser af lyserøde detaljer. Baggrundspapiret et stemplet med "freinds definition" fra Hero Arts. Selve kortbasen er lavet af hvid bølgepap. Det er noget af en udfordring at få papiret til at hænge fast på den kortbase. Men det lykkedes til sidst.


Kortet er lavet til en kollega, hun skal give det til en pige vi begge kender. Signe er en sød og rar pige, som skal konfirmeres snart. Bogstaverne er fra October Afternoon. Blomster fra WOC, bånd fra vores sponsor Leanne.no og blad/perleranken er fra julekalenderen, ligesom doileyen man lige kan skimte bag billedet. Igen har graphicfairy.blogspot.com været stedet jeg har fundet billedet.


Kom endelig forbi og deltage i vores udfordring - vi glæder os til at se hvad du finder på med farver. :)

torsdag den 6. januar 2011

Torsdagsscrapclub hos scrapsisters.

Jeg deltog!! Wuhuuuuu. Det er faktisk første gang det er lykkedes for min krop at ryste sofaen af sig og komme ind på kontoret og scrappe en torsdag. Og så var det endda slet ikke så slemt...

En af opgaverne var at lifte dette flotte layout:


Grunden til at der er et rød felt under overskriften er at jeg skulle skjule noget værre noget. Jeg havde skrevet overskriften i hånden  - og det så IKKE smart ud.

Jeg er ret stolt over at jeg har kunne lave et så minimalistisk layout.

Papiret er fra October Afternoon "Thirft shop". Elsker den serie. Jeg har brugt rubons jeg fik i julekalender ved 10na.
Undskylder de dårlige billeder, men de er taget kl 22 om aftenen!


Vi ses!

Et bestillingskort

Jeg kan faktisk godt lide at lave bestillingskort til mine dejlige kollegaer. Denne gang er jeg blevet bedt om at lave et fødselsdagskort til Elin, der fylder 82 år. Og nej hun arbejder ikke på skolen, hun er en kollegas mor. Så længe holder vi heller ikke på lærerne på skolen! Jeg ville ikke lave det gammelrosa, som jeg ellers er begyndt at lave alle kort til ældre mennesker. Hmm dårlig vane, synes jeg faktisk. Derfor blev dette kort i de flotte turkise farver. :)

Jeg har brugt rester fra Lush serien, thifth shop og lidt andre smårester jeg havde liggende. Bogstaverne er lavet med mit super lækre alfabet "english rose". Blonden fik jeg i julekalenderen.

Hvad laver du for tiden?

I aften tager jeg på blogrundfart. Og jeg lover at give kommentarer igen!

mandag den 3. januar 2011

Scrap aften med tøserne! Ren nydelse!

haha ja det var altså ikke så skummelt som overskriften lyder...
Søndag aften mødtes jeg med Dorthe og Verena til vores ugentlige scrapaften. Denne gang dog flyttet til en søndag fordi vi ikke alle kunne mødes mandag som vi ellers plejer. Jeg havde kun medbragt min værktøjskasse og to poser med halvfærdige kort og matchende rester.

Jeg havde under en oprydning fundet en pose med tre halvfærdige kort, en masse rester og dem lavede jeg lidt mere færdige. De er dog endnu ikke helt færdige. Mangler lige lidt tekst, men kan ikke helt finde ud af hvad eller hvorhenne. Kom endelig med forslag!

Min computer er blevet formateret, så mit billedbehandlingsprogram er ikke installeret endnu. Derfor må du lige bære over med om nogle af billederne vender forkert. Det gør de fordi de er alt for store.
Damen er fundet på graphicfairy.blogspot.com. Resterne er fundet i endnu en pose med rester i brune farver. De er faktisk en god ide, for man tvinges til at bruge det man har (eller kan tigge sig til, tak verena og dorthe!).

Er hun ikke bare dejlig?

Liftet fra mit lyserøde kort fra sidste post.

Et MAJER kor. Læg venligst mærke til at jeg har brugt dew drops! Jeg er faktisk ret glad for kortet. Selvom Morten (Dorthes kæreste) var tæt på at samle kortet op mens det lå og tørrede på gulvet - og I ved jo hvad det betyder når man lige har sat mange prikker af stickels!

Jeg vil opfordre jer til at lave små poser med matchende rester og lave kort ud af dem. Endnu en måde at bruge sine rester på.

kort produktion fra weekenden


Restekort af noget gammelt papir jeg har fået ved Dorthe.

Et kort lavet med rester fra noget kinesisk papir fra Eva, som jeg fik i min ene julekalender.

Bagsiden til ovenstående kort: Bare for at vise hvordan jeg normalt gør bag på kortene. :)

Weekendens kortproduktion - der er mange ikk? Alle kort er lavet i foldet A5 størrelse. De passer lige i en helt almindelig kuvert. :)
Det fine sorte glimmerbånd fik jeg fra Signe i min ene julekalender. Fint ikk?

Jeg sad længe og kiggede på dette kort, for det passede ikke lige med en cirkel med tekst her. Jeg fandt mit velkommen til verden stempel frem og løsningen var simpel. Et meget enkelt kort!

Bagsiden på ovenstående kort. Jeg havde en masse bling jeg ville have brugt. Det har jeg nemlig meget meget meget af. Det er stemplet direkte på bagsiden af kortet.

Tanken med cirklen er at man selv kan skrive tal og sætte ringe om datoen til en fødselsdag.

bagsiden af det kort...

tja...

Her fik jeg brugt en super lækker swirl rubon fra 10na fra julekalenderen og en vildt flot grøn sommerfugldoiley lavet af Marolle. Jeg vandt hendes blogcandy engang.

Det var et udsnit af weekendens kortproduktion. Spørg hvis der er noget, du gerne vil have forklaret. :)